Home Uncategorized Uw zakelijke nummer doorschakelen naar mobiel

Uw zakelijke nummer doorschakelen naar mobiel

Uw zakelijke nummer doorschakelen naar mobiel

In dit artikelen vertellen we u wat de mogelijkheden zijn om uw zakelijke nummer door te schakelen naar mobiel en hoe u dat kunt regelen. Lees dus snel verder.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn vele voordelen van het kunnen doorschakelen van een zakelijk nummer naar een mobiel nummer. Op die manier hoeft u niet op kantoor te zijn om de zakelijke telefoontjes te kunnen aannemen. U kunt doen wat u wilt en waar u maar wilt, de telefoontjes komen gewoon op uw mobiel nummer, dus u mist geen belangrijke zaken.

Daarnaast komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat werknemers vanuit huis werken. Door de Covid 19-pandemie is dat alleen nog meer frequenter geworden. Als u uw zakelijke nummer doorschakelt naar uw mobiele nummer, of wellicht naar die van één van uw werknemers, hoeft er niemand aanwezig te zijn op kantoor. U kunt dan zelfs die dure en logge telefooncentrale (indien u die heeft) afschaffen want die is niet meer nodig.

Tip: zakelijk nummer doorschakelen
Hoe kan ik dat regelen?

Bij de Belfabriek kunt u al uw telefoniezaken regelen, ook het doorschakelen van uw zakelijke nummer naar mobiel. Indien u alleen een mobiel nummer heeft maar u denkt erover na om ook een vast, zakelijk nummer aan te schaffen, dan kunt u er eentje kopen bij de Belfabriek. Veel mensen vinden het professioneler als een bedrijf een vast nummer heeft, in plaats van alleen een mobiel nummer. Met een vast nummer wekt u meer vertrouwen. U kunt het nummer vervolgens online eenvoudig doorschakelen, u hebt direct inzicht in de kosten, in de gevoerde gesprekken, enzovoort.

De Belfabriek biedt nog meer opties; zo kunt u bijvoorbeeld een digitale welkomstboodschap voor uw klanten instellen. U kunt ook de gevoerde gesprekken opnemen, iets dat heel handig en soms noodzakelijk is als u bijvoorbeeld een verkoop sluit. Mocht u veel zaken in het buitenland doen, dan kunt u bij de Belfabriek zelfs buitenlandse nummers aanschaffen en die vervolgens weer doorschakelen naar uw mobiel.

Uitgelicht: vaste telefoon koppelen aan mobiel

Conclusie

Zoals blijkt uit dit artikel heeft het doorschakelen van zakelijke nummers naar mobiele nummers vele voordelen. Het geeft u vrijheid en biedt opties die u met een telefooncentrale niet heeft. U kunt belangrijke telefoontjes blijven ontvangen waar u maar bent en u bent dus altijd bereikbaar. Zeker in deze moeilijke tijden is het de ideale oplossing voor ondernemers. Kijk eens op de website van de Belfabriek en vindt de beste mogelijkheden voor al uw telefoniezaken.